torsdag 5 december 2013

Något vitt föll

och Hårbollen trodde att han hade kommit till himlen. Lexus tycker att det är hysteriskt kul med snö och  medan han studsar runt som en galning står vi andra bara och tittar på honom. Att få komma ut och röra på sig tycker däremot alla tre är roligt.
Yana och Lexus
 Jag funderade ett tag på om jag skulle ta med kameran ut eller inte. Även om snön föll och lyste upp så var det ordentligt grått ute så jag visste att jag skulle bli tvingad att dra upp Iso ordentligt. Nu blev det så att kameran fick följa med ut ändå.
Freyja
Planen var att lyckas ta en bild med alla tre och det lyckades jag med. Bilden blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det går att se tre hundar.
Freyja gräver, Lexus skuttar och Yana sitter på en stubbe. Det känns som om jag får öva lite mer när det gäller att få en fin bild på alla tre. Jag gjorde även ett försök att få en bild på Yana och Freyja.

Båda fastnade på en bild. Efter det gav jag upp mina försök att fånga mer än en hund per bild.
Freyja gräver

Yana

Yana
Nu får snön gärna ligga kvar så att det blir lite ljusare ute. Lite dåligt samvete har jag för att jag inte orkar hitta på så mycket med hundarna. Jag försöker tänka att det inte går någon nöd på dem eftersom det helt enkelt inte verkar som det men helt lätt är det inte

4 kommentarer:

 1. Åhhh! Har ni fått så mycket snö :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte mycket snö men nu har det snöat hela natten så nu är det vitt överallt

   Radera
 2. Bilden där Freyja gräver är jättefin!
  Du tänker rätt när det gäller hundarna, om de verkar må bra så gör de det också. Jag vet precis hur du känner dig, genom åren med Uzie var det många gånger under mina depressiva episoder jag hade sjukt (ha ha) dåligt samvete men hon klarade sig bra så jag försökte gå på det och ta igen det när jag orkade. Era hundar mår säkert bra, de får ju röja runt och vara hundar varje dag åtminstone.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skönt att höra att jag inte är ensam om att ha lite dåligt samvete ibland. Man ska kanske tänka tvärt om, har man dåligt samvete ibland för att hundarna får för lite aktivering så är det kanske ett tecken på att hundarna nog har det rätt bra ändå

   Radera