lördag 5 januari 2013

Lite längre än det var tänkt

Något som jag och sambon har gemensamt är att vi är ganska nyfikna av oss. Vi hade tänkt oss en promenad på runt en timme istället blev det två timmar.
När vi gav oss ut var det fortfarande rätt mörkt. En bit utanför byn såg vi spår efter en älgkalv och eftersom vi inte såg spår efter älgkon bredvid så fortsatte vi gå för att se om vi kunde hitta spår efter henne. Efter en bit såg vi spår efter ytterligare en älgkalv och bredvid spåren av den älgkalven var det vargspår.
Vi fortsatte promenera och efter en stund såg vi spår efter älgko med två kalvar. Det verkar helt enkelt som om vargen/vargarna förföljde älgkon med kalvar och att de lyckas skilja kon och kalvarna åt.

6 kommentarer:

 1. Vilka jäkla stora spår !!

  Konstigt att bloggen inte tar emot kommentarer...
  Ja, jag hoppas att Veyron stannar av om en månad eller två, sen får han inte växa på höjden mer tycker jag.
  Jag kände att jag behöver lite tips, han beter sig lite udda.
  Han kan börja med att hänga sig i kopplet efter andra hundar, sen börja vråla och till slut sätta sig. När han sitter känns det ibland(!) som att han inte är medveten själv om att han skäller...
  Men jag ska prova nu och hoppas på resultat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar inte som om jag kan kommentera på någon wordpress blogg.
   Det blir kanske en jättecollie av Veyron=)Låter helt klart som ett lite udda beteende. Toker hade en period när han vrålade när han såg människor. I hans fall var det för att han älskade människor och ville hälsa.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, det var rejäla spårstämplar som vi såg

   Radera
 3. Tja då lär ju de vargarna vara mätta några dagar iaf......... (Och hellre en älgkalv än en annan.)

  SvaraRadera