lördag 19 januari 2013

Inte som andra?

Det har blivit lite mer gnälligt här och jag gissar att det beror på att Freyja är på väg in i höglöp, jag tycker att det är lite tidigt men det är enda anledningen jag kommer på. När man läser om hanar som blir påverkade av löptikar så handlar det ofta om att hanarna äter dåligt. Så är det inte här. Lexus är mer hungrig än normalt.

2 kommentarer:

 1. Kiros hann lära honom om viktiga saker i livet alltså :-D

  Klart att det går åt mer energi när man är med en löptik. Kiros tappar i vikt under löpen, framför allt om alla löper samtidigt och det blir en lång period. Detta trots att jag ökar hans fodermängd något för att parera. Äter gör han men slicka rent skålen är inte lika viktigt.

  Det är jätteskönt med en hane som äter som han ska trots löp. Mycket enklare att orka annat då. Kiros jobbar bra med mig trots höglöp om vi åker utan löptiken men det går inte belöna socialt för då tar annat över i hjärnan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matmängden har jag ökat men jag får nog ta och öka på lite mer. De senaste dagarna har Lexus väckt mig klockan 4 för att han vill ha mat. Givetvis ger jag inte honom mat då men det är lite synd om honom så är så hungrig

   Radera