torsdag 7 juni 2012

Vill jag vara medlem i brukshundklubben?

Fick ett mail om att mitt medlemskap i brukshundklubben går ut om ett par veckor. Frågan är nu om det är någon mening att förnya medlemskapet nu. Jag ser mest medlemskapet som ett tvång för att kunna tävla och givetvis så kommer det att dröja innan jag och Lexus tävlar. Får nog fundera på det.
Jag och Lexus gav oss ut idag med målet att ta lite bilder. Planen är att det någon gång under sommaren ska vara en fotoutställning i byn och alla som bor här får bidra med bilder. Jag tycker att det låter roligt och vill gärna ha med några bilder. Nu blev det inga bilder idag som passar på en fotoutställning men på sikt ska jag nog få ihop lite bilder.
Molnen var mörka och jag trodde inte att vi skulle hinna hem innan regnet men vi hann.
På vägen hem passade Lexus på att svalka sig i ån. Vädret är onekligen lite underligt för ena sekunden skiner solen och nästa är det mörkt.

hits counter

1 kommentar:

  1. SBK eller ej, tycker alltid det var en fråga man ställde sig. Fast jag jobbade som instruktör eller var i köket. I mitt fall slutade det med att den lokala klubben betalade mitt medlemskap. Å andra sidan begärde jag aldrig bensin ersättning eller nå't.........

    Lex(us) är en riktigt snygg kille ;)

    SvaraRadera