måndag 18 juni 2012

Bil och titta och var tyst träning

Om man ska jämföra Lexus och Toker när det kommer till att åka bil så är det en gigantisk skillnad. Toker blev alltid illamående i bilen och försökte alltid springa och gömma sig när han insåg att vi skulle åka bil. Vändningen för Toker kom efter att vi hade varit på husvagnssemester. Efter den semestern så hade han inte längre något emot att åka bil och han mådde inte illa längre. Nu kommer jag inte alls ihåg exakt hur gammal han var när det vände men över året var han. I jämförelse med det så är Lexus åksjuka en bagatell. Vi har backat nu i hans bilträning och det blir korta turer och han får sitta i knä igen. Det blev en kort tur nu på kvällen och det gick bra.
Lexus och Yana fick skutta runt lösa en stund.
Freyja fick däremot nöja sig med att gå i koppel. Hon får stå ut med att gå i koppel när hon löper. Efter att vi hade promenerat en stund åkte vi hem och resan hem gick bra den också.
När vi kom hem visade det sig att en granne hade besök av sina barnbarn och de var ute på tomten och lekte. Utmärkt träning med andra ord för Lexus att vara tyst och titta. Nu var det inga större problem eftersom han blev belönad med bitar av en köttbulle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar