lördag 16 juni 2012

Inte så bra


På schemat på dagen stod det miljöträning av liten hårboll. Tanken var att promenera runt lite i Malung, där händer det något mer än här i byn. Här i byn händer det inte mycket alls, dagens händelse här var att någon promenerade med två hästar på ängen. Idag tog vi den andra bilen i hopp om att Lexus inte skulle bli sjuk. Nu hann vi inte ens ut till stora vägen ca 2 km innan han spydde för första gången och så fortsatte resten av resan. In till Malung har vi ca 2 mil så det var tur att vi hade extra filtar med oss.

Här regnar det ofta och idag var inget undantag men lite folk var det ute ändå. Nu var Lexus lite uppjagad efter bilresan så vi valde att inte stanna allt för länge i Malung för det märktes att det blev lite för mycket för honom. Bara så att ingen tolkar det jag skriver felaktigt så innebär att det blev lite för mycket för honom att han blev trött av alla intryck och blev lite valpstökig

2 kommentarer:

  1. Verkar inte hända så mycket där heller

    SvaraRadera
  2. Stella blir åksjuk och kräks när hon åker själv. Det går bra när de andra hundarna är med. Hon har iallafall sluta att skälla när hon åker bil! :)

    SvaraRadera