söndag 10 juni 2012

Bra och mindre bra

Freyja väntar på att få spåra
Det blev dags för Freyja att gå sitt spår för ett tag sedan så vi gav oss iväg. Vi anade att älgkon som vi såg igår skulle ha promenerat runt i Freyjas spår och vi hade rätt.
Glädjande nog så följde Freyja älgkons spår några meter och sedan gick hon tillbaka till spåret. Hon har mognat mycket i sitt spårarbete den senaste tiden. Hon spårade helt enkelt på ett bra sätt från start till klöv.
Lexus och Yana
Det blev ingen spårträning för Lexus idag utan han fick bara röra på sig och detsamma gäller Yana.
En av anledningarna  till att vi promenerade på en skogsväg var den självklara anledningen att vi inte vill störa de vilda djuren. Än har jag inte träffat på något vilt djur som är dumt nog att placera någon unge på en väg.
Yana spanar
Det som var mindre bra var att Lexus spydde i bilen på väg hem och det har hänt ett par gånger nu. Efter lite funderande så har vi kommit fram till att det bara är i ena bilen som han har spytt. Vi ska prova ett tag nu och bara låta honom åka i bilen som han inte har spytt i någon gång och se hur det går. Det enda som är tråkigt med det är att jag inte alls gillar att köra den bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar