söndag 12 augusti 2012

Sitta i knä och bli klappad


Den här helgen har vi haft besök och Freyja och Yana har utnyttjat det så mycket som möjligt. Om ingen säger nej så innebär det att man givetvis får sitta i knä enligt Yana och Freyja. Lexus har än inte visat några tecken på att vilja sitta i knä utan han nöjer sig med att bli klappad. Under helgen så har även ängen utanför blivit klippt och balat.
Freyja
Freyja och Yana konstaterade att det var stora vita saker utanför tomten och nöjde sig med det. Lexus kom ut och varnade högljutt för faran. När han hade konstaterat att dem på ena sidan var ofarliga så upptäckte han att de även fanns på andra sidan.
 Han borde inse att stora vita saker inte är så mycket att bry sig om.
Yana och Lexus
Freyja har om möjligt blivit ännu mer av en surapa. Tidigare var det bara Yana som inte fick göra mycket för Freyja men nu gäller det även Lexus. I längden blir det jäkligt drygt att säga till Freyja hela tiden och då är det helt enkelt lättare att hålla Lexus åtskild från henne.
Freyja och Lexus
 Nu på eftermiddagen blev det en tur till sjön så att hundarna kunde bada lite

1 kommentar:

  1. Nu har Beethoven vant sig men han diggade inte när det plötsligt dök upp massa stora sockerbitar på ängarna.

    Jag köpte Fästingshalsband till Shakira nu och Lantmännens neongröna tål hon riktigt bra.Vågar inte riskera att hon får borelia.

    SvaraRadera