måndag 13 augusti 2012

Intressant

Idag var det första gången på en vardagslydnadskurs. Vi hade anmält både Freyja och Lexus och jag anade att det skulle vara en intressant kurs och jag hade helt rätt. Frågan nu är om jag kommer att bli svartlistad på alla kommande kurser. Det skulle inte bero på Lexus om så var fallet utan på att jag har lite svårt att vara tyst. Jag och kursledaren hade inte riktigt samma tänk kan man säga. Vi fick idag lära oss att man måste passa sig så att hunden inte tar över och att stryphalsband är det bästa halsbandet. Sen måste jag även säga att kursledaren gör arbetet helt ideellt och alla som jobbar gratis på klubbar förtjänar uppskattning. För vår del lutar det dock åt att vi inte kommer att fortsätta på kursen utan det blir nog bara öppenträning i fortsättningen.

4 kommentarer:

 1. Synd att sådana gamla, förlegade tankar fortfarande är aktuella på kurser här omkring. Det verkar tyvärr vara vanligare här än på andra ställen vi varit på senare tid.

  Allvarligt talat, tror du inte att du kan behövas på kursen som en motvikt till de knasiga idéerna? Synd om kursarna ska matas med idioti utan mothugg.

  SvaraRadera
 2. Jag är också lite förvånad över att kurser överlag här bygger på äldre metoder

  SvaraRadera
 3. Men fy ! Vad är det för hemsk instruktör ?!
  Tur att du finns med så att folk kan få lite tankeställare.
  Micke vände upp och ner på sin valpkurs och det är inte fel för andra att höra att instruktörernas ord inte är lag ^^

  SvaraRadera
 4. Om kursen hade varit gratis hade vi nog fortsatt men att lägga 500kr per hund känns inte vettigt.

  SvaraRadera