torsdag 23 augusti 2012

Rätt val

Igår var det öppenträning på kennelklubben och vi var där. Att hoppa av vardagslydnadskursen och åka på öppenträning var utan tvekan rätt val. Nu kan jag träna precis som jag vill och belöna med hur mycket godis som helst utan att någon tittar skeptiskt på mig. Träningen med Lexus ligger fortfarande på en låg nivå. Jag riktar in mig på att han ska ha fokus på mig och lyssna på enkla kommandon och det går bra.
Utsikten strax innan klubben
Yana och Freyja fick också träning. Gladast var nog Yana över att få jobba lite med husse. Lexus och Freyja fick prova på att ta sig genom agilitytunnlar och över ett lågt balanshinder. Lexus hade en förmåga att missa att han hade bakben när han skulle ta sig över balanshindret så det blir till att träna mer på att han ska ha koll på hela kroppen. Det var inte så många andra där på träningen men så länge som man inte är ensam så blir det träning med störning i alla fall.
Vi fick även veta att det fanns ett par platser kvar på ett mh så vi såg till att Freyja får en plats på det. Det ska bli mycket intressant att se hur Freyja tar sig genom ett mh, hon har attityd men jag tror inte att hon är så tuff som hon gärna ger sken av.

3 kommentarer:

  1. Spännande med MH på Freyja. När är det tänkt?

    SvaraRadera
  2. Det blir redan nu på lördag

    SvaraRadera
  3. Jag ser fram emot en rapport sedan.

    SvaraRadera