måndag 15 april 2013

Snö, regn och annat

Det är en bra sammanfattning av helgen. Jag hade tänkt träna Lexus i helgen men inspirationen försvann tillfälligt så det blev ej så.
Spårstämplar som jag och sambon funderade över. Vi enades om att det är/borde vara mårdspår men mer än så lyckades vi inte komma fram till.
Snö som fallit ska sedan töa bort och då blir det vatten i mängder.
Ett rådjur som hade hittat en bra utkiksplats.
Ibland ser hundarna riktigt vettiga ut.
Yana

Freyja

Lexus
Frågan är om de bara låtsas vara vettiga eller hur är det egentligen?
Favorit bayrarna kan verka vettiga men nja de galna ögonen avslöjar dem.
Lexus kan nog bara luras på bild att han är vettig. Jag anar att han har lite svårt att verka vara vettig om man träffar honom.
Vem skulle vilja träffa den här ute på en promenad? Ja hon var precis så upprörd som hon ser ut att vara. Hon har siktet inställt på Lexus här för Freyjas gräns var nådd när det gäller hur mycket Lexus får stöka med henne. Lexus har fortfarande inte riktigt insett att när Yana eller Freyja har sagt åt honom att sluta stöka ett par gånger och han inte gör det så blir det konsekvenser. Är han för stökig brukar han få gå i koppel men oftast löser hundarna det på ett bra sätt själva

2 kommentarer:

 1. Vad fin Freyja är vid tallen!
  Lexus kanske har insett att det blir konsekvenser men tycker att det är för roligt att stöka vidare och ta skiten man får.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Helt rätt, Lexus är en liten retsticka=)

   Radera