söndag 13 maj 2012

Nya intryck

Idag var första dagen på lång tid som varken jag eller sambon hade något inplanerat. Beslutet blev att låta Lexus prova ett valpspår och promenera lite i skogen.
Spåret gick lite som jag anade. Lexus fattade inte alls vad han skulle göra men det blir nya försök.
Lexus och Freyja
Han tyckte att det var desto roligare att studsa runt med bayrarna, äta älgskit och upptäcka allt. Efter en stund insåg han även att det går dåligt att rusa rakt på gran och tallplantor, de böjer sig nämligen inte.
Freyja
Freyja och Yana njöt av att vara ute och röra på sig och i huvudsak gick det bra. Freyja fick gå i koppel ibland och andra stunder var det Lexus som fick koppel på sig. Båda vill leka men det blir för häftigt ibland och då är det bättre att en i taget får vara lös. Yana var nöjd så länge som Lexus inte försökte leka med henne.
Yana

Freyja och Lexus
Lite konstigt kändes det stundtals att se Freyja och Lexus leka för mina tankar gick till hur det såg ut när Toker och Freyja lekte. Freyja hade tur som fick växa upp med den bästa kh collien.
Freyja och Lexus
Lexus är en envis liten rackare som inte gav upp kampen om leksaken. Det slutade med att den fick bo i min ficka. Jag brukar ha med mig en leksak och om hundarna leker med pinnar så brukar de få byta mot en leksak.
Yana
Igår var det sista dagen att anmäla till uttagningen till landskampen och i år kommer inte Yana att vara med och tävla om en plats i laget. Anledningen är att sambon känner att det är bättre att hitta på saker hemma med hundarna istället för att åka till Arboga och uttagningen. Att hinna allt man vill är inte det lättaste. Så nästa helg kommer vi att ägna oss åt spårträning hemma och hoppas att alla som åker till Arboga har det trevligt.
Nu är det tre hundar som ligger här och vilar och verkar vara nöjda

2 kommentarer:

  1. Så läcker bild 2 är :) Utbildning på gång!

    SvaraRadera
  2. Håller med Ingalill, bild nummer två är bara SÅ läcker!

    SvaraRadera