onsdag 2 maj 2012

När det tar ett tag innan matte förstår

Det är fint väder även idag så jag tog med mig en kursbok ut och satte mig på stubben från häggen och pluggade ett tag. Lexus fick ströva runt i trädgården och leka själv. Det blev en del pauser i mitt pluggande och då lekte vi.
 På väg till metallapporten.
Greppar metallapporten.

På väg till mig med apporten.
Nästan framme. När han har kommit med apporten så har jag försökt belöna med leksak eller godis men Lexus har inte varit intresserad av det. Det tog ett tag för mig att förstå vad han ville ha som belöning och belöningen som han vill ha är att vi kampar med metallapporten. Det känns milt uttryckt lite udda och givetvis blir det ett väldigt försiktigt kampande från min sida så att han inte skadar tänderna.
Jag hade tagit ut lite olika leksaker som han kunde roa sig med medan jag pluggade. En metallapport, en träapport och ett par tygleksaker.
Träapporten var rolig ett tag men oftast när jag tittade upp från boken såg jag det här.
Han skuttade runt med metallapporten och såg stolt ut. (Jodå det är taktegel som ligger bakom, det är mitt desperata försök att försöka hindra hundarna från att gräva upp ett äppelträd).

8 kommentarer:

 1. Snygg svansföring!
  Kul att han även gillar att bära på metallapporten. Den mest rullades på innan han flyttade. Klart att man ska kampa med allt!

  SvaraRadera
 2. Fint namn och så roligt att få följa honom :)

  SvaraRadera
 3. Vilken häftig liten kille !

  SvaraRadera
 4. Jisses! Metallapporten som belöning??? Jisses! Det har enligt samtliga mina hundar varit skitäcklig att bära på. Som att tugga på aluminiumfolie ungefär..... Så ta tillvara på den belöningen!

  SvaraRadera
 5. Helt klart är det en speciell liten kille som jag har. Nu är det upp till mig att se hur långt vi kan ta oss

  SvaraRadera
 6. Men gud vad söt!
  Knas att man ska kampa med metallapporten, hihi ^^

  SvaraRadera
 7. Men gud vad söt!
  Knas att man ska kampa med metallapporten, hihi ^^

  SvaraRadera