söndag 6 maj 2012

I en by vet alla allt

Jag beslutade mig för att ta en koppelpromenad med bayrarna. Det kändes inte som om det var någon idé att ta med kameran så det blev bara mobilen som följde med. Om jag hade haft med mig kameran skulle jag ha kunnat visa en bild på en rovfågel.

Hade jag haft med mig kameran så skulle den mörka fläcken i bakgrunden till vänster på bilden visat en trana och det hade även blivit en bild när tranan flög fint över vattnet.
Det var skönt att komma ut och röra på sig och nu hoppas jag att det blir lugnt inne ett tag. På vägen hem träffade jag på två som bor här i byn. Jag har inte pratat med någon av dem på ett par veckor men ändå blev den första frågan var valpen är. Jag har fortfarande inte lyckats vänja mig vid att folk här vet saker även om man själv inte har pratat med dem.

1 kommentar:

  1. Både positiv och negativt de där att grannar vet mycket fast man själv inget sagt... Det beror på vad det är för slags männsikor som vet mycke.

    Jag bodde i ett litet samhälle när jag var ungdom o bodde hemma hos föräldrarna, där var det också så att alla visste allt. Även om jag nu skötte mig så var det inte roligt... Men det är kanske annat när man är vuxen.

    Fina bilder du fick med din mobil.

    Ha det bra!

    SvaraRadera