lördag 14 februari 2015

Inte så behagliga promenader

Eftersom Freyja är en surkossa av abnorma mått när hon löper så går jag med Lexus och Yana. När Freyja löper så är Lexus rätt hopplös att gå i koppel med och det blir inte bättre när jag även har Yana. Lexus tankar om promenader är att man ska knata på i ett högt tempo och det brukar vi oftast göra. Yanas tankar är mer att koppelpromenader är ett straff och att det inte finns någon anledning att gå fort. Nu har Yana alltid varit sådan så det beror inte på att hon är lite stel. Eftersom jag faktiskt inte vet helt säkert om Yana har ont nu så får hon välja tempot. Det innebär att jag hela tiden får gå och bromsa Lexus och det är rätt drygt efter ett tag. Nu finns det säkert någon som tänker att jag är korkad som inte går promenader med en och en istället och det hade jag nog gjort om det var möjligt. Problemet är bara att det inte går att lämna Yana ensam hemma. Freyja har i stort sett löpt klart nu så promenaderna kommer nog att bli lite trevligare om några dagar

2 kommentarer:

  1. Äh, man kan inte alltid göra som andra tycker och tänker - vill man gå med flera hundar samtidigt så gör man det. :-) Det är klart att det blir lite drygt när Yana inte vill gå och Lexus vill gå jättefort, men det är ju bara några dagar om året trots allt. Hoppas att det blir bättre snart. Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Håller med ovanstående. Man kan inte göra som alla andra vill och tänker, man måste vara sig själv och göra det som passar för en själv och ens närmaste.

    SvaraRadera