måndag 22 augusti 2011

Trevlig söndag inte lika trevlig måndag

Igår blev det en dag med hundträning och en hel del pratande. Vi mötte Åsa och Kent på malungs bk och vi och en av deras valpköpare fick se momenten i lydnaden i appellen. Jag hade inte så stor koll på hur momenten ser ut så det var nyttigt och kul att se Kent och Yuffie. Sen tränade vi ett tag och dagen avslutades hemma hos oss. Det är skönt att kunna resonera och prata igenom saker med vettiga människor.
Freyja och Rumba fick leka en stund och Freyjas känslor för Rumba är lite dubbla. Hon tycker att Rumba är rolig men även lite läskig. Att Freyja tycker att Rumba är lite läskig beror nog på att Rumba är lika vild som Freyja och det är hon inte van vid.Den här dagen började inte så muntert. Jag släppte ut Toker och Freyja i trädgården en stund, Yana ser ingen mening med att kliva upp innan hon får frukost. När jag och hundarna hade tagit oss in igen så satte jag på kaffe och plockade fram frukost. När jag och sambon hade satt oss vid bordet så slocknade lampan och radion dog. Tur i oturen var att kaffebryggaren hade hunnit brygga så mycket kaffe att det räckte till varsin kopp. En morgon utan ett par koppar kaffe blir inte en bra morgon för mig. För en stund sedan kom strömmen tillbaka och nu hoppas jag att det inte blir några fler avbrott på länge.

1 kommentar:

  1. Rumba måste ju vara lite rolig eftersom fröken Freyja försökte smita ut till bilen vid varje tillfälle som gavs. Fina bilder, jag måste försöka spara ihop pengar till en systemkamera...

    SvaraRadera