tisdag 23 augusti 2011

Hoppa i dike

Jag beslutade mig för en promenad till sjön idag med Toker och Yana. Det finns två sätt att ta sig till sjön, antingen så går man rakt genom skogen eller så går man på vägen. Att gå genom skogen är trevligare men nackdelen är att det alltid är väldigt blött en bit och då gäller det att balansera på stenar. Tanken på att balansera på stenar med Toker och Yana i koppel kändes inte så lockande så det fick bli vägen. Vi hade inte kommit så långt när jag hörde en timmerbil. Fördelen med timmerbilar är att de låter så pass mycket att man har tid på sig att flytta sig ur vägen.
Efter att timmerbilen hade passerat oss hann vi inte mer än 100m innan två bilar från skogsbolaget dök upp. Vägen är inte så bred så när jag går med flera hundar brukar jag kliva ner i diket. Efter att bilarna från skogsbolaget hade passerat trodde jag att vi skulle slippa fler bilar. Så blev det inte. Jag tror aldrig att jag tidigare har träffat på så många bilar på den vägen. Vacker natur är det på sidorna av vägen så det hann vi njuta av.

Vid sjön strövade hundarna runt en stund och sen gav vi oss hem igen och på vägen hem träffade vi bara på en bil och en moppe.


3 kommentarer:

 1. Läste att Camilla tänkt avla på Tokers syster, vad tycker du om det?

  Det är alltid så roligt att gå in på din blogg, jättefina bilder och rolig läsning!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle aldrig köpa avkomman från någon hund som jag vet har ett syskon med distichiasis. Givetvis är det inte säkert att någon av valparna blir drabbade men jag skulle inte ta risken. Det gör att jag inte heller skulle köpa någon avkomma till någon ur Cinnaberrys H-kull. KoiraNet är bra på så sätt att det syns vilka som har distichiasis. Nästa år blir det bra när även hunddata kommer att registrera defekten.

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt med dig!

  SvaraRadera