onsdag 10 augusti 2011

Regn

Riktigt tråkväder idag men promenader blir det ändå. Om ca 2v ska sambon och Freyja börja en valp/allmänlydnadskurs. Planen var att Yana skulle få gå en nybörjarkurs i tävlingslydnad men trist nog så är den kursen samma tid som valp kursen. Jag tycker att sambon och Yana ska ta sig ut på en lydnadstävling och visa att bayrare minsann duger till det mesta. Med lite mer övertalning så kommer jag nog att lyckas. Yana kan i stort sett alla moment men det behövs finputsning.
För Tokers del så händer det inte så mycket. Om någon/några veckor kommer han att få problem med hår i ögonen igen och till det sker måste jag fatta beslut hur jag ska göra.

4 kommentarer:

 1. Det finns ingen chans att salvan orsakar obehag i början av behandlingen för att sedan normaliseras? Tänkte om det var obehagligt under tiden ögonen var irriterade/skavda av håren men när salvan fått verka ett tag så blir ögonen bättre och Toker tycker det är mindre obehagligt.

  SvaraRadera
 2. Fy vad tråkigt !
  Man mår ju så dåligt när man ser att de tycker det är så jobbigt...
  Får ni åka och bränna bort håren igen eller finns det nåt annat sätt förutom den där salvan ? :(

  SvaraRadera
 3. Nej Toker kommer inte att brännas något mer. Behandlingen som är på tal nu är frysning av hårsäckarna. Nackdelen med den behandlingen är att ögonlocken svullnar upp ordentligt och att det tar ett par dagar innan svullnaden går ner. Precis som med bränning så finns det ingen garanti att behandlingen kommer att förhindra nya hår.

  SvaraRadera