lördag 11 oktober 2014

Lika charmig som en överkörd grävling

Av någon bisarr anledning får jag ibland frågan varför jag inte har tik istället för hane. För mig så är det väldigt tydligt varför jag inte har en tik och här kommer en bild som förklarar lite.
Bilden visar då hunden som nu är lika charmig som en överkörd grävling. Ska man tänka positivt så luktar hon i alla fall inte. För ett par dagar sedan märkte jag att Freyja började bli en sur hund igen och eftersom vi har upplevt det tidigare så visste vi anledningen. Det har nu gått ca 2mån sedan hon slutade löpa och det är samma sak varje gång. Hon blir grinig och tror att hon äger allt. Nu går det tacksamt nog över men jag har alla dagar på året hellre en dryg hane än en tik som periodvis är väldigt sur.

4 kommentarer:

 1. Tänk vad olika flickor kan vara. Ingen av våra blir sura vid skendräktighet. Rumba blir lite låg och lugn bara. De andra två har varit normala även då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade verkligen önskat att Freyja inte blev riktigt så sur

   Radera
 2. Jag kommer aldrig mer ha tik. Uzie var bra genom löpet men skendräktigheten var AS varenda gång - seg, grinig, grävig och bara tröttsam och länge dessutom. Aldrig mer tik.

  SvaraRadera