torsdag 22 maj 2014

Godkänt enligt Freyja

För ett tag sedan hade Hööks 20% på alla hundtillbehör. Vi passade då på att beställa tre saker och idag hämtade vi paketet.

Det kanske inte syns helt på bilden vad det är men det är tre hundkorgar i tyg. Hundarna hade redan varsin plastkorg som vi har i vardagsrummet. Alla tre gillar sina korgar så det är inte därför vi köpte tre nya. Anledningen till det är att vi sover i källaren och två av hundarna är lite petiga med var de vill sova. De har alltid alternativet att sova i vardagsrummet och ibland gör de det men när de vill sova i källaren blir det problem. En hund (Lexus) brukar lägga sig på golvet, på en matta eller på en filt och så är han nöjd med det. Två andra hundar har lite mer krav på sovplats vilket resulterar i att de ibland promenerar runt en evighet och gnäller innan de till sist lägger sig ner. Det kan bli lite lätt irriterande när man försöker sova. Lösningen blev därför att köpa tre tygkorgar.
Freyja var snabb att lägga sig i en korg och det verkar som om hon godkände den

2 kommentarer:

  1. Hahaha, här var det tvärtom med Oliver en gång i tiden - när han blev gammal och stel så köpte jag en sådan vadderad korg till honom men han såg ut som om jag försökte tvinga honom att ligga i bajs när jag bad honom lägga sig i den. Den blev såld rätt fort för han vägrade. Skönt att era hundar verkar gilla sina nya fluffiga bäddar, de ser jättesköna ut. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter lite som Lexus. Han ligger mest på golvet, att ligga mjukt och varmt är mest en Yana och Freyja grej

      Radera