lördag 10 maj 2014

Dags för spår

Idag kände jag att Lexus helt enkelt måste få göra något. Valet föll på ett personspår. Det blev ett spår med ett par vinklar och 4+ slutapport. Liggtiden blev väldigt kort av den enkla anledningen att jag inte skulle orka lägga ett spår, ta en promenad och sedan gå spåret. Så jag la ett spår, latade mig i 15-20min och sen fick Lexus spåra.
Spårar
Kampar som belöning för markering av spårapport
Lexus tyckte att det var kul att få spåra igen och han jobbade på bra. Han hade inga problem med vinklarna och markerade 3+ slutapporten bra. Nu i efterhand är jag inte lika säker på om jag lade ut 3 eller 4 apporter+ slutapport. Men det är skit samma Lexus fick lite aktivering och hade kul och det var målet. Den enda missen stod jag för. När han hade markerat slutapporten tänkte jag belöna Lexus genom att slänga iväg en leksak. Nu blev det inte en sån bra belöning för jag lyckades slänga upp leksaken i en gran och jag fick inte ner den.

När spåret var avklarat blev det en kort promenad med alla hundarna.

Lexus passade givetvis på att plaska ordentligt. Jag är med största sannolikhet den som är tröttast nu

1 kommentar:

  1. Vad duktig du var som orkade lägga spår, superbra! Jag har också kastat upp leksaken i slutet av spåret i ett träd, helt värdelöst och Uzie blev jätteledsen. Det slutade med att jag fick leta upp pinnar och stenar som jag kastade upp i trädet och till slut trillade bollen ner. Success! :D

    SvaraRadera