lördag 1 februari 2014

Bättre dag

Idag har det varit en bättre dag när det kommer till Lexus uppförande. En del gnäll på promenader men inget i jämförelse med igår.
Jag har däremot haft en sämre dag så sambon fick ta ut hundarna själv på en längre promenad. Hur det går för mig och hur jag mår försöker jag skriva så lite som möjligt om här för här ska det handla om hundarna. Jag skriver av mig på andra ställen men givetvis så påverkar mitt mående även hur mycket som det blir gjort med hundarna. Veckan som kommer är det meningen att jag ska få något/några alternativ när det gäller behandlingshem. Nu är jag tveksam till om öppenvården verkligen kommer att ha några förslag med tanke på att de än inte har gjort något. Jag har blivit lovad att jag ska få tacka nej till behandlingshem om det inte känns rätt och jag hoppas att jag kommer att få göra det. I bakhuvudet har jag givetvis att risken finns att jag kommer att bli tvingad till något ställe och det känns inte roligt. Att bli tvångsvårdad i 6mån och inte ha något att säga till om var inte roligt och det vill jag inte uppleva igen. Ska jag vara helt ärlig så gjorde jag naturligtvis inte alltid som det var tänkt medan jag blev tvångsvårdad, hade jag gjort det skulle jag inte ha varit mig själv alls.

3 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att det finns något hem som du kan tänka dig att vara på, finns det någon chans alls att du kan få ha med Lexus eller är de stenhårda på sånt? Jag hoppas också för din skull att du får göra som de sagt, tacka nej om det inte känns rätt. Tänk bara på att tacka ja också, även om det kommer att kännas läskigt och väldigt jobbigt att lägga över sitt liv i någon annans händer. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lexus ska med annars blir det inget. Det finns en del ställen som man får ta med sig hund till men många är det inte. Ett ställe som jag besökte fick man inte ha hundarna inne utan de skulle bo i hundgård dygnet runt så det stället ratade jag. Åkte och tittade på två ställen med personal från Säter under tiden jag var inlåst

   Radera
  2. Jag förstår att du ratade det stället, det hade jag garanterat också gjort. Hoppas att det löser sig.

   Radera