tisdag 4 februari 2014

Anledningen till profilbilderna

Det finns en stor fördel med att bo i en liten by och det är att det finns människor som är bra på olika saker här. Behöver man hjälp med något så är det bara att fråga och hoppas på att man får hjälp. När vi hägnade in trädgården med fårstängsel för många år sedan var tanken att vi skulle ordna med en grind kort tid därefter. Nu blev det inte riktigt så kan man säga. Det måste ha gått runt 7 år nu och vi har hela tiden stängt till uppfarten genom att dra ihop fårstängslet. Verkligen inte snyggt men det har fungerat. För ett tag sedan frågade sambon en i byn om han kunde göra en grind.Vår tanke var en väldigt enkel grind. Han som skulle göra den hade en annan åsikt och bad om profilbilder på hundarna. Idag kom grindarna och så här blev det. Jag och sambon är väldigt nöjda och till våren/sommaren ska den målas.

Fårnätet som syns bakom är vår tidigare "grind" som verkligen inte är snygg. Innan vi kan ta bort fårnätet måste vi dock ordna så att det inte är något mellanrum mellan grindstolparna och stolparna som fårnätet runt tomten sitter fast i.
Det var bara en som hade lite invändningar mot grinden.
Pälsapan har åsikter om det mesta=)
Tack tack säger vi.

5 kommentarer:

 1. Klart att Lexus har en åsikt om grinden när inte hans profil fick finnas med på den. Snyggt tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Lexus borde ha varit med men jag anade att det skulle bli klurigt att få öronen att se vettiga ut. Det går alltid att få dit en collie i trä eller nåt senare så får herrn något nytt att bli upprörd av=)

   Radera
 2. Åh vad snygg den är, verkligen! Funktionell också vad det verkar och det är ju också viktigt. Superfin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi blev riktigt nöjda. Bra med duktiga bybor! Samma person gjorde även ett brukshinder åt mig för något år sedan

   Radera