fredag 21 februari 2014

Perfekt väder om man heter Lexus

Lexus trivs allra bäst när det snöar och gärna blåser så idag är han glad. Under natten har det kommit runt en dm snö till och snön faller än.
Yana och Freyja blev inte så glada över snön men att spana på rådjur piggar alltid upp.
Det är tur att Lexus har päls för han är inte fin i kroppen nu. Hade han varit korthårig hade jag nog fått många frågor om varför han är så smal. Om jag hade varit smart skulle jag ha ökat på hans mat så fort Freyja började löpa men så smart var jag inte. Han gör av med mycket mer energi när hon löper och nu under höglöpet har han inte ätit bra. En del dagar har han ätit halva sin dygnsranson och andra dagar han han inte ens ätit det. Han var på gränsen till för smal innan hon började löpa och nu är han på tok för smal. Det borde inte vara många dagar kvar på löpet nu så snart lär han börja äta ordentligt igen och då blir han snart vettig i kroppen igen.

2 kommentarer:

  1. Han kommer igen med vikten som du säger, så länge han äter det han får så. :-) "Ja jag vet att han är smal" är så träligt att svara när/om folk frågar/anmärker på det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli skönt när han äter ordentligt igen. Han har alltid ätit upp allt som serveras (när Freyja inte är i höglöp) så det är inget som jag behöver oroa mig för

      Radera