torsdag 6 september 2012

Men, han kanske inte är liten längre

Igår på kennelklubben så fick jag höra av en annan hundägare att hon hela tiden hade trott att Lexus och hennes hund var i samma ålder. Och att hon hade blivit förvånad när hon fick veta att han är 6 månader. Hennes hund är runt 1år och det lustiga är att jag fortfarande ser en liten hund när jag tittar på Lexus men det är kanske fel. Det var länge sedan som han växte om Yana och Freyja på höjden. Det hela slutade med att jag blev tvingad att mäta Lexus när vi kom hem och min inte helt perfekta mätning visade att han är ca 54 cm hög.

 Jag ser det fortfarande inte och om min mätning nu stämmer hyfsat så innebär det att han inte har många cm kvar innan han är lika hög som Toker var.

Spåret som jag lade igår blev inte riktigt perfekt och jag skyller helt på att jag är så ovan att lägga spår efter en mall och hålla koll på längden. I vanliga fall när jag lägger spår så improviserar jag alltid och utnyttjar naturen. Det är alltid kul att se andra hundar spåra eftersom även jag lär mig mer om spår genom att studera olika raser. Att det sedan även var en hund som jobbade med mycket glädje gjorde det inte sämre

2 kommentarer:

  1. Haha, jag får nog lov att acceptera att han inte är så liten längre

    SvaraRadera