måndag 24 september 2012

Det är bra med en påminnelse ibland

Mitt största fel när det kommer till hundträning är att jag vill att allt ska bli perfekt med en gång. Nu trodde jag att jag hade blivit bättre på att tänka i steg men igår fick jag beviset på att så inte är fallet. Det fanns en spårapport i Lexus spår igår och jag kunde inte nöja mig med att han stannade till utan jag ville att han skulle ta den i munnen vilket inte alls är nödvändigt. Där ser man fördelen med att träna med andra för Kent påpekade vad jag gjorde fel och jag hade nog inte ens reflekterat över det annars.
Collie eller bäver som har gnagt?
Jag kom på mig själv med att ställa för stora krav igen när jag tränade Lexus idag. Jag tänkte träna in ett backande och istället för att nöja mig med att han som ett första steg lägger tyngden bakåt/flyttar en tass. Så tänkte jag att ett lagom första steg skulle vara att han backade ett par steg. Jag måste helt klart bli bättre på att ställa vettiga krav från början och fortsätta fokusera på vårt samarbete.
 Idag testade jag kameran på lite högre iso och jag tycker att bilden på fågeln blev godkänd. Nu hamnade fokuset lite tokigt men bilden är inte farligt brusig fast iso var 6400.

1 kommentar:

  1. Hej! Jag har precis lagt upp bilderna på fine art så jag vet inte riktigt.

    fick sålt på Mostphoto där folk laddade ner bilderna i månads paket, okey om det inte hade varit i det största formatet. Tjänade hela 15 kr på 6 storformats bilder :(

    Testar detta, blir det samma så tar jag bort bilderna.

    SvaraRadera