lördag 8 september 2012

Avstängd väg

Tanken var att kolla ett par älgpass,promenera med hundarna i skogen och lägga spår. Vi lyckades inte riktigt. På väg till sista älgpasset som vi skulle kolla såg det ut så här.
Vi tänkte båda att det var någon som hade tröttnar på bärplockare och därför försökt stänga av vägen. Sambon försökte ringa jaktledaren för att höra varför vägen var avstängd men det visade sig att det inte fanns någon täckning på mobilen. Nu är vi båda rätt nyfikna av oss så vi blev tvingade att fortsätta en bit för att se varför vägen var avstängd. Anledningen gick inte att missa.

Man skulle kunna säga att vägen var lite skadad. Det har regnat en del här och det verkar som om vägen inte riktigt klarade allt regn. Vi beslutade oss för att fortsätta till fots och hundarna fick skutta på vägen.
Det var en bit till älgpasset och medan vi promenerade började mörka moln dyka upp. Jag tog det med ro med tanke på att det regnar så pass ofta här börjar jag bli härdad. Sambon däremot tog det inte med ro. Efter att älgpasset var kollat fick hundarna en promenad i skogen på väg tillbaka till bilen.
Freyja

Glad Lexus
Lagom till vi hade satt oss i bilen började det regna och sen kom hagel. Av någon underlig anledning tappade jag all lust att lägga spår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar