tisdag 8 juli 2014

Flytande leksak?

Det har varit varmt även idag så sjön kändes som ett bra ställe. Idag tänkte jag till och tog med mig en flytande leksak. Nu glömde jag fråga Freyja om hon ville simma och hämta leksak innan jag slängde ut den. Det ville hon nämligen inte utan tittade på mig som om jag var dum i huvudet och medan hon gjorde det kunde jag konstatera att leksakens flytförmåga inte var så bra. Den sjönk medan jag försökte få Freyja att vilja simma ut. När den hade sjunkit tyckte Freyja att det var ett bra läge att simma.
 Hon simmar förvånansvärt fort och det blir inte mycket vatten som flyger runt. Lexus teknik är inte riktigt lika bra. Det är roligt att han nu har börjat tycka att det är kul att simma, han vill dock hämta pinnar.

Nu är inte våra hundar så artiga utan de försöker sno pinnar av varandra om tillfälle ges.

Freyja är något bättre på att simma så i en del fall gav Lexus upp och såg lite ledsen ut över det.
Yana simmade givetvis inte utan nöjde sig med att promenera runt lite. Det känns som om hon uppskattar att vara vid sjön även om hon inte simmar.

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det är obligatoriskt när man har flera hundar, just det där att de försöker sno pinnarna av varandra i vattnet. :D Trist med leksaken, jag har faktiskt varit med om exakt samma sak - tänkte vara smart och använda en sådan när jag skulle försöka få badkrukan Uzie att gå i, tänkte att den syntes bra och skulle ligga kvar. Pyttsan. :-/

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att se att Lexus knäckt simkoden. Jag har idag tvingat ut mamma Yuffie för jag ville att hon skulle kylas ner innan jag åkte till jobbet.

    Det där pinnproblemet har vi också. Här blir konsekvensen att tre collie står på stranden och skäller medan Rumba simmar efter pinnen. När hon kommer i land stjäl sedan en collie pinnen medan Rumba skakar sig.

    SvaraRadera