onsdag 9 juli 2014

Byxor och regnjacka

Jag nämnde att min plan var att köpa en regnjacka och annat viktigt för lite av pengarna som jag fick för kameran. Inte helt oväntat antagligen så beställde jag från Ullared lantmän, priserna där tilltalar mig. När jag letade där såg jag att de även hade arbetsbyxor väldigt billigt. Jag bestämde mig för att köpa ett par som jag skulle kunna använda i skogen och i trädgården. Så här ser byxorna ut och de är helt klart prisvärda.
Det är inte bisarra lampor på benen utan reflexer. Jag är för trött för att ordna med en bild där de inte lyser. Priset jag betalade för byxorna är 25kr och billigare än det går det nog inte att hitta tåliga byxor. På hösten känns det även praktiskt att ha reflexer på benen om jag promenerar på vägen här i byn.

2 kommentarer:

  1. 25 spänn? :o Det är ju taget nästan även om de skulle vara gjorda i papper. Vad härligt med nya byxor och bra med reflexer också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kunde inte motstå att köpa byxorna på grund av priset. Svårt att tro att det går att få tag på byxor för 25kr men ibland har man tur

      Radera