söndag 31 augusti 2014

Här spenderade vi en stund idag

Det vita lite lätt suddiga i bilden är Lexus som springer och stället vi var på var skjutbanan. Sambon ville skjuta lite så jag bestämde att jag och Lexus skulle hänga med. Lexus har inte hört mycket skott på nära håll så jag såg det som bra träning. Nu promenerade vi givetvis inte på skjutbanan medan sambon sköt utan vi promenerade på vägen som går bredvid skjutbanan. Jag passade på att filma Lexus lite och så här såg det ut. Att han flåsar beror på det han gör i bilden här ovan. Han sprang runt rätt mycket innan ett enda skott sköts.
Det finns inte så mycket att skriva om hur han reagerar eftersom det inte är mycket till reaktion.
Här blev det lite mer av en reaktion men eftersom allt han gör är att gå ett varv runt mig så tycker jag inte att det är mycket att bry sig om.

4 kommentarer:

 1. Vilken duktig, obrydd kille du har ! Skönt att ha det så.

  Tack för dina rader i bloggen. Har fått en hel del ifrågasättanden, mest från uppfödaren själv.
  Rasens förfall känns inte så långt bort längre...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör mig ont att höra att uppfödaren ifrågasätter. Att avliva en hund är fruktansvärt särskilt när hunden är ung och att bli tvingad att försvara sitt beslut ska man inte behöva göra. Lever man med en hund som lider varje dag så finns det inget alternativ och det borde inte vara svårt att förstå

   Radera
 2. Sällsynt tråkiga klipp, om man vill se skotträdd hund iaf. :D Det är jätteskönt att ha en oberörd hund. Fina Lexus! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är nog sant. Jag hade faktiskt räknat med att han skulle reagera mer med tanke på att han aldrig tidigare hade hört skott på så nära håll. Jag räknar inte med knallen från startpistol för det låter lite i jämförelse med "riktiga" vapen

   Radera