måndag 5 november 2012

Fullständigt omöjligtJag kan verkligen inte motivera mig själv att skriva klart en uppgift som ska vara inne senast 23.59. Att skriva har jag inga problem med men vetskapen att om jag får in texten kommer jag att bli tilldelad en annan elevs text dödar all lust att skriva. Bara tanken på att bli tvingad att återigen läsa en besynnerlig text och sedan bli tvingad att försöka skriva en vettig kommentar gör att jag får en stor lust att banka huvudet i väggen. Och om jag inte skriver en vettig kommentar blir jag ändå inte godkänd på momentet. Lösning blir med största sannolikhet omtenta, en vecka utan att behöva läsa någon annans arbete är nog vad jag behöver. En ny text ska vara inne om en vecka så förhoppningsvis är jag mer positivt inställd till att läsa någon underlig text då.

I dag är Lexus hjärna med så vi har hunnit med lite lydnadsträning och i dag kändes det som om min planering att vi ska hinna tävla innan han fyller 2 år är helt realistiskt.

2 kommentarer:

 1. Vad är det du pluggar till nu ?
  När Micke var aktiv student fick han också sitta och läsa igenom andras arbeten och kommentera dessa. Jag skulle tappa motivationen direkt, trögt att läsa andras texter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag pluggar nog aldrig till något=)Började två program för något år sedan men insåg att det inte var något för mig så sen har jag bara läst strökurser.
   Grupparbeten och att opponera på andras arbeten blir man i stort sett tvingad att göra på alla kurser. På den här kursen är det i stort sett bara uppgifter som går ut på att skriva texter och opponera och det är inte inspirerande. Feedbacken av lärarna har än så länge varit: Du är godkänd på moment X och namn på vilken lärare som har rättat

   Radera