torsdag 12 juli 2012

Veterinär

Nu håller jag tummarna för att vår vanliga veterinär inte har tagit semester. Lexus gjorde sig illa igår kväll och det ser inte bättre ut nu så det får bli ett besök till veterinären. Hur han gjorde sig illa vet jag inte, han sprang runt själv ute i trädgården och plötsligt skrek han till. Jag var ute med honom men när han skrek till så var han skymd av en bil så jag vet inte alls vad han gjorde. Det känns som maximal otur att han lyckas göra sig illa när han själv springer runt i trädgården. Nu hoppas jag att vi snart får tag på veterinären och att det inte är något allvarligt.

Det visade sig att  Lexus har gjort illa höften. Veterinären trodde inte att det var någon fraktur men erbjöd sig att röntga om jag ville. Han känner mig rätt bra efter alla besök som det blev med Leo och Toker. Jag valde att gå på veterinärens råd och avvakta med röntgen. Lexus ska ta det lugnt och sen ska vi höra av oss till veterinären på måndag igen. Om han inte har blivit bättre så blir det självklart röntgen men veterinären räknar med att Lexus kommer att bli lite bättre för varje dag. Nu gäller det bara att lyckas få Lexus att ta det lugnt

3 kommentarer:

  1. Stackars liten... Jag hoppas att det inte är något rejält.

    SvaraRadera
  2. Åhhh!Hoppas det inte är något allvarligt.

    SvaraRadera
  3. Stackars lill killen! Inte det lättaste att ta det lugnt när man är nyfiken på allt! Krya på Lexus och hoppas att allt går bra!

    SvaraRadera