måndag 23 juli 2012

Bubbelplast

Jag hade gärna rullat in Lexus i bubbelplast för att skydda honom från att göra sig illa i fortsättningen men det känns inte helt realistiskt. Lite tveksam också till om det skulle vara godkänt på tävling. Efter en del velande så fick Lexus vara lös en liten stund i trädgården. Han har så mycket överskottsenergi att det kändes som det enda vettiga.
Han promenerade mest runt och verkade njuta av att slippa koppel. Nu kommer han att få ta det lugnt ett par dagar till men sen ska vi komma igång med träningen igen. Jag har försökt träna lugna saker men Lexus koncentration har inte varit på topp när han inte har fått röra på sig.
Att klippa klorna har gått lite så där. Framtassarna har jag kapat klorna en liten bit på men att kapa klorna på baktassarna när han har så mycket energi har inte gått. Jag är inte så pass duktig på att klippa klor att jag klarar av att klippa lagom på en valp som sprattlar.
För Lexus del så tror jag inte att han bryr sig om att klorna är lite för långa utan det är nog mest jag som har dåligt samvete för det

1 kommentar:

  1. Han är otroligt söt :) Han har samma intensiva blick som Amor, bara väntar på att något skall hända så han kan agera :)

    SvaraRadera