tisdag 15 augusti 2023

Saknade inte myggen

 Igår kom vi hem efter att ha varit i Uppsala några dagar. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt med Vilde. Hunden som inte har haft några problem med nya upplevelser och miljöer var nämligen stressad. Nu kan jag se flera anledningar till att det blev som det blev. Han är påväg in i spökåldern, han hade inte möjlighet att vila ostört så mycket som han behöver,lång bilresa och att han inte hade möjlighet att vara lös. Vildes sätt att hantera känslor är att springa av sig, blir han stressad eller glad så springer han en stund och så blir allt bra.

Det är bara att acceptera att det blev som det blev. Det positiva var att han fick några bra hundmöten, se mycket saker och nya djur. Harar var väldigt spännande att titta på och spåra, i koppel enbart för annars hade jag fått leta hund.



Nu fick jag tyvärr ingen bild eller film när han gav en lekinvit till ett djur. Det var inte en hund han ville leka med utan ett får på 4H... Fåret var i hage och verkade mest bli konfunderad av Vildes inbjudning till lek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar