tisdag 22 maj 2018

Äntligen

Det beskriver nog hundarnas tankar när vi lastade in dem i bilen och åkte till ett ställe som de gillar. Bilen parkerades någon km från målet med vår resa och sedan började vi gå mot målet. När det var ett tiotal meter kvar sprang Freyja i förväg och hoppade i vattnet. De fick simma efter pinnar en stund.


Det blir inga bilder på en blöt Lexus från sidan för han ser väldigt mager ut. Nu är han inte mager direkt utan det är muskler som han har tappat. När jag tyckte att det var nog med att kasta pinnar klev först Freyja i igen och sedan simmade hon runt i ett par minuter och verkade njuta ordentligt.
En stund efter det klev även Lexus i igen och simmade ett tag. Efter det började vi promenaden tillbaka till bilen och på väg till den hittade Lexus ett fynd.
Inte första gången som han hittar ett älghorn och envisas med att bära den någon km. Nu lämnade han den en bit innan bilen så den fick inte följa med hem. Fortsätter värmen på det här sättet så kommer det nog bli många simturer för hundarna och förhoppningsvis kommer musklerna tillbaka på hundarna snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar