söndag 2 juli 2017

Har ni skaffat ny hund eller är det samma?

Det får nog bli den mest frågade frågan jag och sambon har fått under den här veckan. Ganska många i byn som har undrat och det är inte så konstigt. Lexus i lång päls och i kort päls skiljer sig lite åt.
I mina ögon så är han fin oavsett om pälsen är lång eller kort.

4 kommentarer:

 1. Han är superfin oavsett. Men alltså... är byborna lite mindre begåvade än genomsnittet? Jag menar, vad är oddsen för att Lexus försvunnit och att ni i princip samma dag skaffat en precis lika stor och likadan fast med kort(are) päls?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte riktigt. Kanske finns det folk här som tror att färgen på hund är det viktigaste för mig så att jag bara skaffar en ny blue merle om det hänt något med den gamla. Jag gav upp för länge sedan att förstå hur en del folk tänker=)

   Radera
  2. Tja, en del bruksfolk är ju sådär - hundfolk på det hela taget iofs: Om en hund är dålig (mentalt, arbetsmässigt) så tar man bort den eller omplacerar och skaffar en likadan, om en hund dör av någon anledning så skaffar man en av samma ras omedelbart. En del är inte kloka. Det vanligaste är ju ändå att man skaffar en valp efter en vuxen hund och Lexus ser inte ut som en valp någonstans. Ja ja, folk...

   Radera
  3. Hade folk vetat mer om Freyja så skulle det inse att en ny vuxen hund aldrig skulle flytta hit. Jag har väldigt svårt att tro att Freyja någonsin skulle acceptera att en vuxen hund flyttade in hit. Freyja är måttligt road av andra hundar, Lexus gillar hon men alla andra hundar ska hålla avstånd

   Radera