onsdag 26 juli 2017

Fysträning

Rubriken låter så seriös men jag kommer inte på något mer passande ord. För vi åkte till ett bestämt ställe och där är det lite jobbigare att springa/gå. Tanken med det var att hundarna skulle få anstränga sig lite fysiskt och röra sig ordentligt. Båda höll igång ordentligt och hade roligt.


Freyja fick en lite knäpp och började gräva. Vi andra tittade mest på.
Lexus sprang och sprang

Det är inte bilden som får backen att se brant ut utan det är så jäkla brant. Lexus sprang upp och ner några gånger innan jag hade lyckats ta mig upp.
När Freyja inte sprang eller grävde poserade hon
Väl hemma dök posten upp med ett paket med hundmat. Den här gången tänkte jag glädja hundarna med lite omväxling så jag köpte lite olika blötmat sorter. Det blir mest som lite extra gott på torrfodret. Att Freyja kommer äta och vara glad vet jag för det är självklart. Lexus vet man däremot aldrig med, väldigt praktiskt med en Freyja för man behöver aldrig slänga mat.

1 kommentar:

  1. Sandvägar och sandtag, en hundägares bästa vän. :D Fantastisk fysträning för en själv också. Susie, Lottas DSG är ju en grävgalning, hon kan lätt gräva gropar som är lika stora som hon själv och mer därtill. :D Härligt med olika blötmat till hundarna, det piggar upp. :-)

    SvaraRadera