onsdag 30 september 2015

Det gick inte fort

Nu på morgonen fick jag ett mail från brukshundklubben med mitt medlemsbevis. Jag blev tvingad att se när det egentligen var som jag betalade in medlemsavgiften och det var 1/9. Lite förvånad är jag över att det ska ta så lång tid. Nu spelar det inte någon roll för min del men det skulle vara intressant att få veta om det beror på den lokala klubben eller sbk centralt. Beror det på den lokala klubben så är det okej eftersom den som sköter medlemsregistreringar garanterat gör det på sin fritid och utan ersättning. Lite värre är det i min värld om det beror på SBK eftersom de ändå har avlönad personal.

4 kommentarer:

 1. Det ska väl inte ta en månad att skicka ett sketet mail kan jag tycka, men som du säger kan det ju vara lokala föreningens "fel" och då är det lite mer ok. Jag har inte så stort förtroende för SBK eller SKK så det skulle inte förvåna mig om det var där skon klämde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker också att det är konstigt att det tog så lång tid. Särskilt med tanke på att mina uppgifter låg kvar på mina sidor så då borde jag även finnas kvar i sbk register

   Radera
 2. Om du betalade in till klubbens konto gissar jag att tiden beror på kassörens ideella arbete. Mailet med medlemsbeviset från SBK centralt är antagligen automatgenererat.

  SvaraRadera
 3. När jag gick med gick det superfort, vilket jag tyvärr i efterhand inte minns den exakta definitionen av!

  SvaraRadera