lördag 18 januari 2014

Var är jag?

Det blev en promenad inne i Malung idag. Tanken var att hundarna skulle få omväxling och att det skulle bli lite möten med hundar och folk.

Nu visade det sig dock att det var väldigt lite människor och hundar ute. Det är möjligt att många var på den inofficiella hundutställningen men det måste finnas människor som jag och sambon som inte roas av utställningar. Nu blev det i iallafall omväxling för hundarna och det var syftet. Sen fick jag tyvärr ett bevis för att jag inte är helt okej. Jag har promenerat runt i Malung många gånger och brukar inte ha problem att hitta men idag blev jag helt tom i huvudet och visste inte alls vilket håll jag skulle åt. Det är tur att jag har en sambo att fråga när det blir så. Min hjärna blir väldigt lätt överbelastad nu och då tappar jag ork och lyckas inte koncentrera mig. Det är inte roligt men det är som det är. Jag orkar inte mycket men gör mitt bästa

2 kommentarer:

  1. Jag förstår hur det känns med minne och hjärna, jag har varit så i perioder också. Jag kunde gå på promenad med Uzie och inte minnas efteråt var jag gått, hur jag än försökte minnas så gick det inte. Det var otäckt, för jag träffade tydligen andra hundägare då också men mindes ingenting av konversationen. :? Det var när jag var som mest deprimerad och utbränd samtidigt. Jag hoppas att din fysiska och psykiska ork ökar med tiden om du mår bättre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att du har blivit bättre för roligt är det inte

      Radera