lördag 13 januari 2018

Det blev lite varmare

Idag var det bara minus 5 på dagen och då går det bra att vara ute och röra på sig. Större delen av promenaden gick på vägen genom byn men vi pulsade även en vända på en oplogad skogsväg så att hundarna kunde få skutta lite. Nu var det rätt tungt både för oss tvåbenta och för de på fyra tassar.


Efter en stund tröttnade Freyja på att pulsa i snö och valde istället att gå i mina spår.
Lexus fortsatte att skutta runt till vi vände.

6 kommentarer:

 1. Verkar Lexus nya medicin funka bra? Jag antar det eftersom han får pulsa runt men det är bäst att fråga ändå. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tycker jag. Jag har inte sett någon stelhet och absolut ingen hälta. Däremot så är jag tveksam till om hans mage kommer att tåla medicinen någon längre period för det har låtit rätt bra från magen några dagar. Så länge som han inte spyr eller får diarré så fortsätter jag ge medicinen och håller tummarna för att det kommer fungera.

   Radera
  2. Fortiflora är en jättebra grej, dyr som satan men om hunden måste medicineras lång tid är det i min mening klart värt det. 259:- som räcker en månad på Zooplus och du handlar ju därifrån. Ett tips bara.

   Radera
 2. Har knappt läst några bloggar alls på sistone, men uppdaterade mig hos dig häromdagen. Hoppfullt att medicineringen verkar fungera på Lexus! Verkligen trist att han drabbades.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att han kommer hänga med lång tid till men jag är realistisk

   Radera