söndag 14 augusti 2016

Reta upp/irritera turister eller göra Freyja sur

Jag kände att det var dags för en rask promenad och ta hjälp av hundkrafter igen. Hundarna var med på den tanken och vi styrde färden mot Åckensjön.
 Jag vet att selarna borde sitta med sidan jag har uppåt neråt när de drar men jag tycker selarna sitter rätt illa på bägge då. Tycker att det funkar så här också. Tempot ökade när vi närmade oss sjön, misstänker att bägge såg fram emot att plaska och bada. Nu visade det sig att det var en bil vid sjön och minst en turist. Efter att ha funderat en stund beslutade jag att vi skulle gå en bit till och hoppas på att turisten skulle hinna åka innan vi passerade sjön på hemvägen. Tvivlar nämligen på att allt för många uppskattar en galen collie som studsar runt och skäller i vatten och en bayrare som tror att alla människor finns på jorden för att dyrka henne. Freyja tyckte att min lösning på problemet var värdelös och hon promenerade mer och mer långsamt. Jag kunde inte låta bli att knäppa en bild på henne innan jag gav henne den glädjande nyheten att vi skulle vända.
Så ser en sur Freyja ut. Tyvärr så var turisten fortfarande kvar när vi passerade så det blev inget plaskande för hundarna utan vi gick hem.

2 kommentarer:

  1. Turister borde veta bättre än att förstöra hundpromenader.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut=) Man blir så bortskämd med att det i stort sett alltid finns plats att vara på helt ensam när man bor här. Blir alltid så förvånad när det finns andra människor var jag tänkt gå eller något liknande

      Radera