onsdag 25 november 2015

Inget som har med hund att göra

Under hela det här året så har jag gnällt för läkare varje gång jag träffat dem att jag inte har någon ork i kroppen. På vårdcentralen så har de bara velat kolla mitt kaliumvärde fast jag har sagt att det ligger bra. Vid det här laget så känner jag själv om det är tokigt. Bortsett från att kolla mitt kaliumvärde så har de på vårdcentralen bara sagt att det kan vara något endokrinologiskt och sånt kan de inget om. Läkarna på endokrinologen har istället förklarat för mig att känslan att det inte finns någon energi i min kropp inte kan bero på min sjukdom/syndromet jag har. Det har gjort att jag helt enkelt gav upp när det kommer till att få någon hjälp för det. Idag var det dags att öppna en ny burk med medicin för den gamla tog slut igår. Bipacksedeln läste jag när jag började med medicinen men efter det har jag inte brytt mig om att läsa den fler gånger. Nu läste jag den på nytt och under biverkningar hittade jag svaghetskänsla. Känns som om någon av läkarna jag träffat kanske borde ha kollat på biverkningar. Nu kan jag inte sluta med den medicinen för den tar jag för att minska risken att få en stroke och tack vare den medicinen behöver jag bara ta min andra medicin två gånger per dag.
Så nu är frågan om jag ska kontakta läkaren på Malungs vårdcentral som ska ha det övergripande ansvaret för min vård, en läkare jag aldrig träffat och se om han kan byta ut medicinen till någon annan. Eller om jag ska försöka få tag på någon av läkarna på endokrinologen i Falun. Samtidigt så är jag rätt irriterad om det är medicinens fel att jag inte har någon ork i kroppen för det borde någon av läkarna jag träffat tänkt på. Men om det är så skulle det vara trevligt eftersom det är lätt att fixa

3 kommentarer:

 1. Min rätt extrema trötthet tidvis beror sannolikt på min neuroleptika Abilify vilket suger men jag klarar mig inte utan den. Om du orkar så kontakta någon läkare åtminstone, om det är fixbart med ett medicinbyte vore det ju fantastiskt. Hoppas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skickade ett meddelande genom mina vårdkontakter till vårdcentralen så får se om något händer

   Radera
  2. Håller tummarna för att du får en vettig kontakt.

   Radera