måndag 21 april 2014

1000 inlägg

Lite skrämmande är det allt men det här blir mitt tusende inlägg på den här bloggen. Det har hänt en del sedan jag startade den här bloggen och namnet på bloggen har hunnit ändrats en hel del gånger. När jag började skriva hade jag en kh collie som hette Toker och sambon hade Yana. Sen kom Freyja till familjen och tyvärr fick vi ta avsked av Toker. Och sen kom Lexus. Jag är glad att jag redan från starten valde en adress till bloggen som inte har något hundnamn i sig. Med tanke på hundar som har avlidit och andra som har flyttat hit skulle det ha blivit en hel del adress byten på bloggen.
Det mest visade inlägget är Lek, nu har jag viss förståelse för det för en rynkig valp slår det mesta.
Om jag har blivit bättre på att träna hund under den här tiden vet jag inte men lite har jag lärt mig. Viktigaste lärdomen är nog att det är bra att ha planer och mål men man får inte låta det knäcka en om det inte blir som man har tänkt sig.
Något som jag däremot har blivit bättre på är att ta bilder, lite kul är det att titta tillbaka och se hur jag har utvecklats. Hade jag inte gjort det skulle det kännas lite tragiskt.

Hur många fler inlägg som det kommer att bli här får tiden utvisa.

2 kommentarer:

  1. Hahahaha, vilken urgullig rynknäsa! Grattis till milleniejubileumet då, hoppas att det blir väldigt många fler inlägg och bilder!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bayrare är verkligen bedårande som valpar. Tack snälla du

      Radera