onsdag 7 december 2011

Det händer att jag tänker om

Jag kan tänka mig att det finns någon som är nyfiken på vilken korthårs kennel det är som jag är i kontakt med. Kenneln är OneWay´s. Tidigare så har jag skrivit här i bloggen att ett av mina krav är att kennelägaren aktivt tävlar med sina hundar för att jag ska vara intresserad av en valp. Jag har tänkt om på den punkten. Det viktigaste för mig är att kenneln har stor kunskap om linjerna som den avlar på och att jag känner förtroende. Jag kontaktade Jeanette för ett tag sedan för att jag var intresserad av en valp som hon hade kvar. Jag fick till svar att den valpen inte passade mig och ett sånt svar gör att jag får mer respekt för kenneln. En uppfödare som är noggrann med att sälja rätt valp till rätt hem gör som jag ser det att jag som valpspekulant har en stor chans att få en hund som passar mig och det jag vill göra.

4 kommentarer:

 1. Spännande !
  Vad tror ni om den planerade kullen då ?

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är en intressant kull. Jag brukar inte bli förtjust i hundar bara av att se en bild på dem men hanen fångade mitt öga lite extra

  SvaraRadera
 3. Tiken är väldigt trevlig och älskar att använda huvudet och arbeta, så kombinationen kan nog vara något för dig.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Hittade in på din sida, via Oneway´s gästbok. Kul att höra att du funderar på ett till korthår. Har själv 2 grabbar från Jeanette så det är kul att vi blir fler. Hoppas det blir en fin pojke till dig!
  Åsa med Bosco och Salo.

  SvaraRadera