fredag 9 december 2011

Blir det en valp till mig tro?

Så nu såg jag att Åsa hade uppdaterat så då kan jag skriva hur det är.
För ett par månader sedan så berättade jag för Åsa och Kent att jag var intresserad av en valp efter Yuffie. Sen gick tiden och Yuffie verkade inte ha några planer på att löpa så jag började titta på andra raser. I samma veva så började jag överväga en korthårig collie på nytt. Efter en del funderande så kom jag fram till att om jag skulle ha ett korthår igen så var det bara OneWay´s som var intressant.

I början av den här veckan fick jag veta av Jeanette (OneWay´s) att hon planerade en kull som skulle kunna passa mig. Efter en koll på hunddata beslutade jag mig för att kullen absolut kändes intressant och jag hörde av mig till Jeanette.

Dagen efter fick jag veta att Yuffie hade börjat löpa och att det skulle bli en tripp till Finland för Åsa (Puckolinas).

Båda kullarna är väldigt intressanta och nu håller jag tummarna för att det i någon av kullarna kommer att bli en hane till mig.

2 kommentarer:

  1. Åhh! Så roligt :) Håller tummarna att det blir någon hane. Så spännande :)

    SvaraRadera
  2. Hej, hittade precis hit. Så oerhört sorgligt att läsa om Toker, beklagar! Kul ändå att veta att det finns fler collieälskare i närområdet, jag hoppas det blir en valp till dig!

    SvaraRadera