söndag 1 maj 2011

Tröstar mig med en kaka eller kanske flera


I dag bar det av till Torsby för lydnadstävling. I fredags fick Toker göra ett par moment för att kolla om han var fri från hälta. Han var helt okej igår så jag beslutade att det fick bli tävling i dag. Nu i efterhand hade jag lika gärna kunnat avstå. Om det hade delats ut något pris till den förare som blev tvingad att använda flest dubbelkommandon så hade jag vunnit.
Toker var på tävlingsplan med mig fysiskt men psykiskt så tror jag att han funderade över livets stora mysterium eller något liknande. Alla sättande var så sneda som det är möjligt, han satte sig inte en enda gång tror jag när jag stannade under linförigheten, läggande under gång blev till ställande osv. (3.pris på 135 poäng)
Det mest glädjande när det kommer till min och Tokers prestation är att det blev 8½ poäng på apporten! Jag har tidigare sagt att jag ska tävla i ettan till vi får poäng på apporten och nu är det avklarat. Jag har inte helt beslutat om vi kommer starta något mer i ettan utan det får tiden utvisa.

Jag får även lov att säga grattis till Kent och Yuffie som också tävlade i Torsby. För deras del resulterade det i klassvinst och Lp1.

2 kommentarer:

  1. Du behöver inte alls trösta dig med en eller flera kakor! Gläds åt apporteringen och farten på inkallningen! Ni är på rätt väg, det bara inte stämde på linförigheten idag.

    Toker glömde prova selen kom jag på medan vi tankade. Vi tar det nästa gång.

    SvaraRadera
  2. Åsa Det är bra med en ursäkt att få äta kakor. Poängen på apporteringen kommer jag att glädja mig åt länge, pokalen får symbolisera det

    SvaraRadera