onsdag 27 juni 2018

Han är magisk

Det är minsann inte alla som har en hund som ändrar färg under en promenad men det har jag. Nu kan färgändringen ha något att göra med att Lexus plaskade i ett dike.
Notera även älghornet framför honom. Det var tydligen lite extrafint för han bar med sig det till bilen så det fick följa med hem. Lite synd att jag inte vet någon som tillverkar egna knivar och använder älghorn till skaft för då skulle vi kunna tjäna några kronor på Lexus förmåga att hitta älghorn.

Och så blir det lite bilder på blommor och rabatter i trädgården för det måste alla vara intresserade av.
Så här ser rabatten med blåa och vita blommor ut. Jag ska nog ta och fota edelweissen som blommar på andra sidan av rabatten. Lite besviken är jag på dem för de är inte så fina som jag hade tänkt mig men eftersom de är udda så får de vara kvar.
Rabatten med röda och gula blommor har det hänt ytterst lite i.
Sömntutor och chilensk guldoxalis blommar men det är allt. Kokardblomster, klätt, blomsterlin, en solros, vallmo och liljor är på väg men fort går det inte.
På sidan om trappen blommar Margot koster klematisen och en massa malva. Det som skymtar till vänster är en gullklematis som jag drev upp från frö i början av förra året. Jag hoppas att den tänker blomma i år men det återstår att se

3 kommentarer:

 1. Jag känner en man som med all säkerhet känner flera som gör egna knivar, även knappar och sådant av ben och de kan nog vara intresserade! Om du vill samla på dig ett tag så kan du säga till sedan, så förmedlar jag kontakten. Alltid blir det några kronor i kassan för dig. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får jag börja samla på älghornen som Lexus kommer med

   Radera
  2. Gör det, på allvar alltså! Sedan frågar jag Henrik, han är medeltidsintresserad nämligen.

   Radera