torsdag 16 mars 2017

Plånboken fick styra

I mitt letande efter vettiga selar till hundarna hittade jag flera sorter som tilltalade mig, felet på de flesta var dock priset. Det hela slutade med att jag valde sorten som jag trodde skulle passa deras kroppsform och som hade ett vettigt pris. För att gardera mig så beställde jag en Trixie premium sele i stl M/L. Att den skulle passa en av dem var för mig en självklarhet och om den skulle passa Lexus bäst skulle det bara vara att köpa en mindre åt Freyja och passade den Freyja bäst var det bara att köpa en storlek större åt Lexus. Även om det skiljer en del i höjd på hundarna så skiljer det inte mycket i vikt, halsmått och bröstmått. Det visade sig att storleken var lagom åt Freyja så jag har beställt en större åt Lexus.

Lexus var nog i ärlighetens namn rätt glad över det för selar/täcken och liknande uppskattas inte så mycket av herrn. Att skutta runt är bättre.
Som det syns på bilderna så är det en del snö kvar men på södersidan av huset har snön smält bort någon meter och där börjar sådana här titta upp.
I höstas planterade jag 60 botaniska tulpaner så får se hur många som kommer titta upp. Tanken var att de på sikt ska sprida sig så att det på våren kommer vara ett hav av blommor

3 kommentarer:

 1. Vilken trevlig sele, aldrig sett!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också. Tycker att den känns förvånansvärt tålig och bra för 150kr

   Radera
 2. Trixie har bra grejer tycker jag, jag har gått och väntat länge på att de själva ska upptäcka det också och därmed förstå att de kan ta betydligt mer betalt men det har inte inträffat än. Jag tycker att den där selen ser ut att sitta jättebra, breda fina remmar och bra med frambensutrymme. Utmärkt!

  SvaraRadera