måndag 3 augusti 2015

Trevligt initiativ

Men frågan är om det känns så viktigt eller aktuellt för mig. SSSK (sheltie klubben) har kontaktat mig för att de vill ha en bild på Leo. Anledningen till det är att han var Se vch och klubben ska ge ut/planerar att ge ut en handbok med bilder på hundar som blev champion för en bunt år sedan och Leo blev champion inom de åren. Leo avlivades för många år sedan och jag vet ärligt talat inte om det känns så viktigt för mig att han finns med i handboken. Sedan är jag inte heller så säker på att jag har någon bild på honom som uppfyller storlekskravet. Min lilla pälsboll avlivades 2008 och på den tiden hade jag bara en kompakt kamera. Får helt enkelt se om jag orkar kolla igenom gamla bilder och se om någon uppfyller kravet eller om jag bara skiter i det.

3 kommentarer:

 1. Det var ju ändå kul! Jag gillar att lsa sånt, det kan inte hjälpas. Ingen press på att delta dock, jag själv hade inte kunnat åstadkomma ett foto till en sån grej. (Ska stå "läsa", min iPad vill inte ändra ibland när jag använder Bloglovin för att läsa och kommentera.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte orkat kolla än om jag har någon lämplig bild så än vet jag inte hur det blir. Vet att en del av mina äldre bilder försvann när en dator gav upp livet så jag är väldigt tveksam till att jag ens har någon bild som skulle fungera. Jag velar på ett tag till=)

   Radera
 2. Det var roligt tycker jag, du kan ju ta en dag när du inte har något bättre för dig och gå igenom de bilder du har, om du känner för det alltså. :-)

  SvaraRadera