torsdag 6 mars 2014

Budget är mitt sätt

Jag har funderat i minst något år på att jag borde ta och skaffa något band att ha till rutan. Att betala överpris för plastband går bort. Plastband från biltema för 69.90 kändes väldigt mycket vettigare. Det enda jag behöver göra är att mäta upp rätt mått vika plastbandet där och häfta så har jag hörn. Rött/vitt band kommer även att fungera bra när det är snö och eftersom det är det rätt lång tid här blir det utmärkt. Konerna som jag har är givetvis inte heller "rätt" utan även där köpte jag billigt. Om jag nu minns rätt betalade jag runt 50kr för 4st och de har hållit i några år och lär hålla ett bra tag till. Med det här vill jag säga att det går att köpa saker till hundträning även om man inte har en tjock plånbok.
Färdiga resultatet blev så här.
 Nu orkade jag inte mäta så ordentligt så varje sida blev ca 2m. Jag tvivlar på att det kommer att påverka Lexus om vi tränar på en ruta som är mindre än den ska vara. Jag häftade varje hörn och konerna fungerar som tyngd. Det blåste en del som det syns på bandet eftersom det inte ligger platt. Men det fungerar helt klart och billigt blev det

1 kommentar:

  1. Jag har aldrig förstått alla som bara måste köpa hundra saker till hundträning och till hunden. Man kan ju ändå bara använda ett halsband/sele/koppel åt gången, så ser jag det. Och att all utrustning bara MÅSTE komma från speciella hundträningsutrustningstillverkare (vilket ord va? :D ) köper jag verkligen inte heller. Du gör rätt som kör på budgetgrejor, de funkar ju minst lika bra. :-)

    SvaraRadera